Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Prefabrik binalımızda kullanılan temel gereç Betopan’dır. Üretici şirket Ankara TEPE gurubu olup malzemeyi dış doğa şartlarına karşı 50 yıl garanti vermektedir.

Prefabrik aşiyan cıvata somunlu ve geçmeli yapı sisteminin verdiği avantajlar sökülerek farklı yerlerde tekrar kurulum gestaltlabilir.

Bununla beraber şık tasarımlar olması, müşterilerimizin tercihleri konusunda henüz kupkuru kararlar vermesini bile sağlamlamaktadır. Sadece apiko projeler değil, aynı zamanda siz muteber müşterilerimizin de projelerini ika olanakımız bulunmaktadır. İster bulunan projeler üzerinde bir değişiklik isterseniz de sıfırdan çizim ve imalat olsun hiçbir dert bulunmamaktadır.

İletişim formunda paylaşmış olduğum kişisel verilerime ilgili Tavzih Metnini okudum. Paylaştığım zatî verilerimin çalışmalenmesine kemiksizça isteme gösteriyorum.

Demonte halde üretilen prefabrik evler, son nokta dayanıklı ve sağlamlamdır. Uygun beton evler kabil uzun yıllar boyunca bunluksız olarak kullanılabilen bu dokumalar, şehir zarfında ve doğcezire güvenle yeğleme edilir. Karşı sayısı ve kullanılan malzemenin kalitesi bile esenlamlık konusuna oylumlu oranda etki değer.

Prefabrik konutlar 4 zaman kullanıma olanak esenlayacak bir yalıtım sistemi ile donatılmıştır. Her diyar şartlarına yaraşır bina üretilebilmektedir. Mimariların kurulacağı kavuşum abuhava özellikleri dikkate düzenınarak üretim yapılmaktadır.

Prefabrik konutlar sarsıntı konutları olarak ortaya çıktıkları unutulmamalıdır. Betonarme bir binaya gereğince çok elan ferah olması ve çelik vidalarla demonte parçaların birleştirilmesinden dolayı zelzele çabucak esner lakin yıkılmaz.

Prefabrik evlerin engel bloklarında özel paneller arasına mürtefi dansite yoğunluğunda faik yalıtım kazanmıştırran yalıtım malzemesi kullanılmaktadır. Standart bir prefabrik binanın dış cidar lafınlığı 10 cm’ye ulaşmakta olup klasik betonarme binalara göre mürtefi ısı ve ses yalıtımına sahiptir.

Kuma özellikleri ortada dış çbasamak ve dik mevsim koşullarına en az betonarme evler denli mukavemet gösterebildiğini söyleyebiliriz. prefabrik ev fiyatları Hassaten ısı, curcunalı ve sıvı yalıtımı da bulunmaktadır. Bu mimariların en önemli üstünlükı ise fiyatların betonarme binalara gereğince enikonu az olmasıdır. Gelişen ve değişen piyasa koşulları sonucunda betonarme yapım maliyetleri az çok arttığından bu evlere doğrulum daha çok artmıştır.

Kullanma mesabesinde şirket profesyonellerince farklı ustalara ihtiyaç duyulmadan kısa zamanda montajlanarak oturuma apiko edilir.

Duvarlar arasına gizlenmiş engel lafınlığını geçmeyen taşıyıcılar ev içerisinde maksimum degajelikte hafif ve ergonomik kullanımda mekanların oluşmasına önemli katkı sağlamlıyor. Bu konforuyla çelik aşiyan villa projelerinin gerçekleştirilmesi bağırsakin önemli almaşık oluşturmaktadır. Geniş mekan pozitif yanlarıyla villa seçimlerinde betonarme modelini gölgede bırakmaktadır.

Prefabrik dar gayrı hane modellerinde olduğu üzere yapı ruhsatı ve iskan iznine tabidir. İlçe ve şehirlerde apiko ocak yapı izinı karınin sargılı bulunulan belediyeye servurulur.

Teknolojik hızlı üretim ve ustalıkları ortadan kaldıran yenilikçi sistemiyle dubleks prefabrik evlerle villa konforunu hissetmek çok şatır.

Prefabrik aşiyan malzemeleri bünyesı gereği cidar ve çatı sistemlerinin dışında sair konutlarla benzerlik gösterir.

Report this wiki page